CCV1746954
Apartament 3 camere Piata Victoriei -Felix
139,900 EUR Comision cumpărător 3%
Apartamente de vânzare

Printeaza Oferta

GADSPOR imobiliare va prezinta spre

Vanzare apartament 3 camere Piata Victoriei - Dr. Felix

* Apartament deosebit, situat in bloc dat în folosinţă în anul 1989 şi construit pentru a rezista la cutremure de peste 9 pe scara Richter, proaspăt anvelopat, împrejmuit de spatii verzi, vederea din apartament superba, foarte racoros în timpul zilelor caniculare.

* Compus din 3 camere (living şi două dormitoare), bucătărie, o baie principală şi una de serviciu şi 2 balcoane, desfasurat pe o surpafata cu balcoane de 74 mp, intr-o compartimentare decomandata .

* Livingul are o suprafaţă de 20mp, mobilat cu o canapea şi doua fotolii de piele de culoare verde închis; dormitorul mic in suprafaţă de 13 mp cu acces balcon, mobilat cu un şifonier din lemn masiv, un pat extensibil, un birou, o bibliotecă şi o măsuţă de machiaj; dormitorul mare cu o suprafaţă de 15,3 mp, balcon mare închis cu geamuri tip termopan, mobilat cu un dressing pe toată lăţimea camerei, un pat cadru metalic şi o comodă cu . Bucataria este mobilata si echipata complet : plită BOSCH, cuptor electric BOSCH şi frigider de capacitate mare. Baile echipate complet, baia mare dispune de aerisire naturală-geam, cada de colţ, lavoar şi wc.

* Contorizari individuale apa, caldura, curent .

* Pretul este usor negociabil, include tot mobilierul si electrocasnicele, vizionariile se stabilesc cu o zi inainte, se accepta achizitie si prin credit ipotecar .

Tip locuinţă apartament
Nr. camere 3
Nr. băi 2
Etaj Etaj 6
Suprafaţă utilă 74 mp
Confort 1
Tip compartimentare Decomandat
Tip imobil
Nr. niveluri 8
An construcţie 1989
Suprafaţă construită 74 mp
Nr. balcoane 2
  • Disponibilitate proprietate:
Dotări
  • Contorizare: Caldura, Apa
  • Mobilat: Complet
  • Dotari imobil: Interfon, Lift