CCV1780047
CG0116 Inchiriere Vila 7 camere Floreasca-Titeica
2,400 EUR Comision cumpărător 50%
Apartamente de vânzare

Printeaza Oferta

Inchiriere Vila 7 camere Floreasca-Titeica constructie 2007, structurata pe S+P+1+M cu suprafata desfasutata de 250 mp si utila de 200 mp, edificata pe un teren de 100 mp rezultand o curte libera de 15 mp.
Construita din beton si caramida cu izolatie termica la exterior, acoperis Lindab, tamplarie PVC cu geam termopan, podele cu marmura, gresie si parchet exotic, peretii acoperiti cu un mix de vopsea lavabila si tapet, izolatie termica la exterior.
Locatia exceleaza prin spatierea lejera si luminozitate sporita, avand in compunere un Open-Space la Demisol, 1 Living, 1 bucatarie complet mobilata si utilata, 1 grup sanitar si o terasa generoasa(25 mp) la Parter, 3 dormitoare, 2 bai,1 dressing, 1 balcon la Etaj. Mansarda inalta ofera 3 camere, 1grup sanitar.
Lista de imbunatatiri este completata de usi din lemn, sistem centralizat de aspirator, aparate de aer conditionat in toate camerele contorizare pentru gaz, apa, lumina, senzor de fum, curte pavata, loc de parcare in fata casei.
Locatia se prezinta proaspat renovata, mobilata si utilata integral pentru locuit. In functie de conditiile si durata contractului, nu este exclusa nici destinatia office.
Pret Inchiriere 2400 Euro/luna

Tip locuinţă casa/vila
Nr. camere 7
Nr. băi 4
Etaj Etaj
Suprafaţă utilă 200 mp
Confort
Tip compartimentare
Tip imobil
Nr. niveluri 1
An construcţie 2007
Suprafaţă construită 200 mp
Nr. balcoane 1
  • Disponibilitate proprietate:
Detalii zonă
  • Amenajare strazi: Strazi asfaltate
Dotări
  • Contorizare: Gaze, Apa
  • Mobilat: Complet
  • Dotari imobil: Interfon