CCV1740302
CG30817 Vanzare apartament cochet 3 camere Campineanu- Academiei
149,000 EUR Comision cumpărător 2%
Apartamente de vânzare

Printeaza Oferta

Vanzare apartament cochet 3 camere Campineanu- Academiei situat la etajul 1 al unui imobil monument cu 6 niveluri, construit in anul 1925, incadrat pe listele primariei la categoria Risc Seismic 1, cu arhitectura specifica perioadei, cu acces stradal.
Apartamentul confort 1 semidecomandat, desfasurat pe o suprafata utila de 85 mp, se prezinta in stare excelenta beneficiind de o renovare recenta ce a implicat si schimbarea in totalitate a instalatiilor dar si pastrarea si reconditionarea elementelor valoroase (cristale originale, stucaturi, lemn).
Locatia beneficiaza de imbunatatiri precum tamplarie interioara noua identica cu cea originala, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan, parchet si finisaje de cea mai buna calitate, calorifere din aluminiu racordate la centrala termica proprie si de utilari de exceptie pentru bai si bucatarie.
Proprietatea nu este sub incidenta Legii 112 iar proprietarul pune la dispozitie in vederea vanzarii, cadastru, intabulare, certificat energetic si ASIGURARE in caz de CUTREMUR incheiata la Allianz-Tiriac
Pretul cerut de proprietar este de 149000 Euro

Tip locuinţă apartament
Nr. camere 3
Nr. băi 1
Etaj Etaj 1
Suprafaţă utilă 85 mp
Confort 1
Tip compartimentare Semidecomandat
Tip imobil
Nr. niveluri 6
An construcţie 1925
Suprafaţă construită 85 mp
Nr. balcoane 1
  • Disponibilitate proprietate:
Dotări
  • Mobilat: Partial
  • Dotari imobil: Interfon